Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kanasushit

Kanasushit

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Helpot sushit teet riisin sijaan paahtoleivästä. Leivän kanssa sopii tietysti kananpojan leikkele, joka muodostaa hauskan näköisiä kiekuroita sushin sisään. Sitten vain napsimaan!

45 min

n. 30 palaa annosta

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Mustapippuri-oliiviöljy paahdettu filee 180 g

5 kpl norilevyjä
200 g Creme Bonjour tuorejuusto, Wasabi twist
10 viipaletta vaaleaa paahtoleipää, kuoret pois leikattuna
400 g värikkäitä kasviksia ohuina lastuina, esim. kurkku, porkkana, paprika, avokado
1 bambumatto rullaamiseen


Resepti

Aseta yksi norilevy kerrallaan bambumaton päälle ja levitä tuorejuustoa levylle. Jätä kuitenkin muutama sentti yläreunasta puhtaaksi.

Asettele jokaisen levyn etureunaan vierekkäin kaksi leipäviipaletta ja rullaa ne kaulimella litteiksi.

Asettele kasvislastuja ja leikkeleviipaleita leipien päälle. Rullaa levy napakaksi rullaksi bambumattoa apuna käyttäen.

Kostuta levyn saumaosa vedellä, niin rulla pysyy kiinni. Leikkaa rullat terävällä veitsellä n. 3 cm paloiksi. Huuhtele veitsi kylmällä vedellä joka palan jälkeen.

Tarjoile sushit soijakastikkeen ja sushi-inkiväärin kanssa.

 

Kanaleikkeleistä taiot vaikka mitä! Katso lisää herkullisia leikkelereseptejä osoitteesta kariniemen.fi/leikkelehurmio.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia