Kanavoileipäkakut
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 60 min
Valmistusohje
- Valmista täyte. Kuutioi Hunajapaahdettu filee, mutta jätä ehjiä viipaleita koristeluun. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään.
- Leikkaa leipäviipaleista kuori pois. Asettele työlaudalle puolet vaaleista leipäviipaleista, kostuta maidolla ja jaa puolet täytteestä viipaleille.
- Paina päälle tummat leipäviipaleet ja kostuta ne maidolla. Jaa loput täytteestä leiville ja paina loput vaaleat viipaleet päällimmäisiksi. Kostuta vielä kerran maidolla.
- Anna leipien tekeytyä hetki jääkaapissa kelmulla peitettynä ja valmistele sillä aikaa kuorrute.
- Sekoita keskenään sulatejuusto ja ranskankerma. Puolita leivät keskeltä suorakaiteen muotoisiksi ja kuorruta sulatejuusto-ranskankermaseoksella.
- Koristele leikkeleviipaleilla, puolitetuilla tomaateilla, persiljanlehdillä ja siemenillä.