Kanavoileipäkakut

Kanavoileipäkakut

Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 60 min
  • Ei vaadi kypsennystä

    Ei vaadi kypsennystä

Valmistusohje

  • Valmista täyte. Kuutioi Hunajapaahdettu filee, mutta jätä ehjiä viipaleita koristeluun. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään.
  • Leikkaa leipäviipaleista kuori pois. Asettele työlaudalle puolet vaaleista leipäviipaleista, kostuta maidolla ja jaa puolet täytteestä viipaleille.
  • Paina päälle tummat leipäviipaleet ja kostuta ne maidolla. Jaa loput täytteestä leiville ja paina loput vaaleat viipaleet päällimmäisiksi. Kostuta vielä kerran maidolla.
  • Anna leipien tekeytyä hetki jääkaapissa kelmulla peitettynä ja valmistele sillä aikaa kuorrute.
  • Sekoita keskenään sulatejuusto ja ranskankerma. Puolita leivät keskeltä suorakaiteen muotoisiksi ja kuorruta sulatejuusto-ranskankermaseoksella.
  • Koristele leikkeleviipaleilla, puolitetuilla tomaateilla, persiljanlehdillä ja siemenillä.