Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen currykanaa

Kariniemen currykanaa

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Raikkaampi ja kevyempi versio intialaisesta currysta valmistuu vartissa. Tämä herkku maistuu ihan sellaisenaankin, mutta aromikas basmatiriisi lisää currybroileriin ruokaisuutta.

15 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Paistisuikale Intian curry 450 g

2 rkl rypsiöljyä
300 g kukkakaalia pieninä nuppuina
1 sipuli kuutioina
100 g kirsikkatomaatteja halkaistuna
1 pussi (125 g) babypinaattia


Resepti

Ruskista paistisuikaleet kuumalla pannulla rypsiöljyssä. Lisää joukkoon kukkakaalin nuput ja sipulikuutiot ja jatka pyörittelyä pari minuuttia.

Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja sekoittele, kunnes niistä alkaa irrota vähän nestettä. Lopuksi pyörittele joukkoon babypinaatit.

Tarkista suolan riittävyys omaan makuusi ja tarjoile sellaisenaan tai riisin kanssa.

  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon