Kariniemen emännän Kievin kana

Kariniemen emännän Kievin kana

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

  • Uuniin

    Uuniin

  • Airfryer

    Airfryer

Valmistusohje

  • Aloita maustevoista.
  • Sekoita voin joukkoon hienonnettua valkosipulia ja persiljaa, sekä ripaus suolaa.
  • Sekoita mausteet tasaiseksi.
  • Rullaa voi ohueksi pötköksi ja kääri se kelmuun.
  • Laita valmis maustevoi pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli.
  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  • Laita Kananpojan Minuuttipihvi® työlaudalle ja leikkaa jokaisen fileen päälle pötkö voitankoa.
  • Kääri fileet rullalle ja paina niiden reunat kiinni cocktailtikuilla. Sekoita vehnäjauhot, suola ja mustapippuri keskenään. Kääntele fileerullat seoksessa.
  • Riko muna lautaselle ja käännä vehnäjauhoissa käännellyt fileerullat kananmunassa.
  • Kaada kolmannelle lautaselle korppujauhot ja kääntele fileerullat lopuksi vielä korppujauhoissa.
  • Kuumenna reilusti öljyä pannulla ja paista rullille molemmin puolin kaunis paistopinta. Voit halutessasi kypsentää pihvit myös uppopaistamalla.
  • Nosta kanarullat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai paistovuokaan. Kypsennä Minuuttipihvi®  200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Poista cocktailtikut ja tarjoile Kievin kana riisin ja herneiden kera.

Kokeile reseptejä