Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen kanaa tikka

Kariniemen kanaa tikka

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Tikka on yksi tunnetuimpia intialaisia ruokia, ja se valmistuu helposti basmatiriisin kypsyessä. Jos pidät tulisemmasta tikasta, lisää joukkoon yksi hienonnettu chili.

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Fileesuikale Intian tikka 450 g

2 rkl rypsiöljyä
1 sipuli kuutioina
3 valkosipulinkynttä murskattuna
1 purkki (70 g) tomaattipyreetä
200 g turkkilaista jogurttia
1 ruukku korianteria hienonnettuna

Basmatiriisi:
3 dl basmatiriisiä
5 dl vettä
½ tl suolaa


Resepti

Huuhtele basmatiriisi huolellisesti kylmällä vedellä, kunnes vesi on täysin kirkasta.

Keitä riisiä suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukainen aika ja valmista sillä aikaa kastike.

Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla rypsiöljyssä. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja valkosipulimurska ja jatka sekoittelua pari minuuttia.

Pyöräytä joukkoon tomaattipyree.

Lisää joukkoon jogurtti ja anna kastikkeen kiehahtaa.

Viimeistele kastike korianterilla ja tarjoile basmatiriisin kanssa.

  • Gluteeniton Gluteeniton