Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kariniemen kananakkikastike

Kariniemen kananakkikastike

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Onko ikisuosikki nakkikastike jäänyt teillä vähemmälle punaisen lihan myötä? Nyt voit taas ilahduttaa lapsia ja itseäsi kermaisella kastikkeella - tällä kertaa kera broilerinakkien.

20 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Nakki viisikko 150 g

1 rkl rypsiöljyä
1 sipuli kuutioina
1 rkl tomaattipyreetä
1 rkl maizenaa
3 dl vettä
½ kanaliemikuutio
2 dl ruokakermaa
1 rkl ketsuppia
1 rkl sinappia
1 kpl maustekurkkua kuutioituna


Resepti

Paloittele nakit ja ruskista niitä pannulla rypsiöljyn kera. Lisää sipulikuutiot ja anna niiden hieman pehmetä pannulla. Pyörittele joukkoon tomaattipyree.

Sekoita keskenään maizena ja vesi ja lisää seos pannulle. Murusta joukkoon liemikuutio ja lisää vielä ruokakerma. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Viimeistele kastike ketsupilla, sinapilla ja maustekurkkukuutioilla. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoile perunamuusin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton