Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kermainen kanamunakas

Kermainen kanamunakas

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kun kaipaat tukevaa aamiaista, kokeile broilerimunakasta. Kananpojan fileeleikkeleet tuovat munakkaaseen mehukasta makua ja auttavat pitämään nälkää kauemmin poissa.

Tämä Saijis-blogin resepti syntyi #leikkelehurmio-yhteistyön tuloksena.

20 min

2-3 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajapaahdettu filee 180 g

4-5 munaa
ruokakermaa
maissia
punasipulia
paprikaa
persiljaa
juustoraastetta


Resepti

Riko munat kulhoon, kaada joukkoon loraus ruokakermaa ja sekoita.
Kaada seos pannulle paistumaan. Anna sen paistua noin 10 min alhaisella lämmöllä.
Sillä välin pilko kaikki ainekset ja ripottele ne seoksen päälle tasaisesti.
Anna jälleen paistua alhaisella lämmöllä niin kauan, että munakas alkaa ”jähmettymään”.
Ripottele vielä valmiin munakkaan päälle persiljaa, juustoraastetta sekä oman maun mukaan mausteita.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton