Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kerrosleivät Kananpojan Herkkurullasta

Kerrosleivät Kananpojan Herkkurullasta

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kun Kananpojan Herkkurulla ja caponata kreikkalaisittain on tarjoiltu, voi tähteistä seuraavana päivänä valmistaa maistuvan välipalan. Linkki caponata-reseptiin löytyy reseptin lopusta.

15 min

6 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

200 g valmista Kariniemen Herkkupaistia suikaloituna 1 kg

6 kpl kerrosleipiä tai sämpylöitä
2 tomaattia viipaleina
nippu rucolaa
caponatajogurttia

Caponatajogurtti:
150 g caponataa
200 g ruuanvalmistusjogurttia
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa


Resepti

Hienonna caponata tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon loput ainekset.
Paahda leivät tai sämpylät ja täytä ne Herkkurullalla, caponatajogurtilla, tomaatilla ja rucolalla.

Katso resepti Kananpojan Herkkurulla ja caponata kreikkalaisittain täältä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen