Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kesäinen kanawokki

Kesäinen kanawokki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kesäiset kanaruoat valmistat helposti pannulla muurikassa tai vaikkapa ulkona grillin sivuliedellä. Käytä vaihdellen kauden vihanneksia ja mausta broileria erilaisilla maustekastikkeilla, tuoreella inkiväärillä tai sitruunaruoholla. Nopeaa ja vaivatonta!

15 min

2-3 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g

2 rkl öljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
150 g sokeriherneenpalkoja
1 keltainen paprika paloiteltuna
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ kesäkurpitsa
2 kesäsipulia varsineen silputtuna
2 rkl soijakastiketta
minttua tai korianteria


Resepti

Ota Kananpojan Fileesuikaleet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna öljy pannulla, lisää fileesuikaleet ja paista ne kauttaaltaan. Mausta suikaleet suolalla ja mustapippurilla. Lisää pannulle myös sokeriherneenpalot, paloiteltu paprika ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Vedä kesäkurpitsasta juustohöylällä leveitä suikaleita ja lisää ne muiden ainesten joukkoon yhdessä silputun kesäsipulin kanssa. Kääntele wokkia hetki kovalla lämmöllä ja mausta sitten soijakastikkeella. Koristele annos vielä mintulla tai korianterilla. Tarjoa wokin seurana riisiä ja halutessasi vaikkapa makeaa chilikastiketta.

Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/kesa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen