Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kesäinen uunibroileri ja mansikka-briesalaattia

Kesäinen uunibroileri ja mansikka-briesalaattia

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kevyt kesälounas syntyy Kariniemen pintamaustetusta Uunibroilerista ja aromikkaasta mansikka-juustosalaatista. Viimeistele kokonaisuus ripottelemalla kanan pinnalle saksanpähkinärouhetta.

90 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Uunibroileri sitruuna-curry n. 1,4 kg

1 ruukku friseesalaattia
1 ruukku jääsalaattia
nippu persiljaa
basilikanlehtiä
400 g mansikoita
200 g briejuustoa
70 g saksanpähkinöitä 

Kastike:
1 punasipuli ohuina suikaleina
1 rkl sokeria
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
suolaa ja mustapippuria


Resepti

Ota broileri huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja laita kana 175 asteiseen uuniin 1,5 tunniksi. Kanan kypsyessä valmista salaatti.

Aloita salaatinkastikkeesta sekoittamalla kastikkeen kaikki ainekset keskenään. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet huolellisesti ja revi lehtiä pienemmiksi. Hienonna persilja ja basilika ja sekoita ne salaattiin. Leikkaa juusto viipaleiksi. Poista mansikoista kannat ja leikkaa ne lohkoiksi. Asettele mansikat ja juusto salaatin päälle ja ripottele pinnalle vielä murskattuja saksanpähkinöitä. Valuta kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua. Nauti salaatti uunituoreen broilerin lisukkeena.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen