Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kevyempi bolognesekastike

Kevyempi bolognesekastike
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Perinteistä jauhelihakastiketta on helppo muunnella. Kanajauhelihalla saat siihen keveyttä ja chilillä tulisuutta. Tämä broilerikastike maistuu koko perheelle!

45 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileejauheliha 400 g

1 sipuli kuutioina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
400 g tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyreetä
1 porkkana raastettuna
1 mieto punainen chili tai ripaus kuivattua chiliä


Resepti

Kuumenna pannu ja ruskista kanajauheliha ja hienonnettu sipuli. Lisää valkosipulimurska ja tomaattipyree, mausta seos suolalla ja pippurilla. Lisää tomaattimurska sekä raastettu porkkana.
Halutessasi kastikkeeseen hieman potkua voit lisätä ripauksen chilijauhetta tai hienoksi silputtua tuoretta chiliä. Anna kastikkeen hautua hiljalleen kannen alla vähintään 30 min, mielellään kauemminkin. Tarjoile keitetyn pastan ja raastetun parmesanjuuston kera.

Lisää kanajauhelihareseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/jauheliha.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon