Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kevyempi kalkkunalasagne

Kevyempi kalkkunalasagne

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Vähärasvainen kalkkuna tuo vaihtelua ruokapöytään. Erityisen hyvin kalkkunan jauheliha sopii ruokiin, joissa on muita makua antavia aineksia mukana mehevöittämässä. Testaa herkullinen lasagneresepti ja tarjoa seuraksi raikasta salaattia.

70 min

4-6 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kalkkunan Jauheliha maustamaton 400 g

2 rkl öljyä
1 iso sipuli hienonnettuna
100-150 g juuriselleriä pieninä kuutioina
2 isoa porkkanaa pieninä kuutioina
1 tl suolaa
1 tl provencen yrttejä
mustapippuria myllystä
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
500 g tomaattimurskaa
200 g sulatejuustoa
2 dl vettä
6-8 kpl lasagnelevyjä
pinnalle juustoraastetta


Resepti

Kuumenna öljy pannussa tai kasarissa. Paista Kalkkunan Jauheliha yhdessä sipulin kanssa. Lisää joukkoon pieneksi kuutioidut juuriselleri- ja porkkanapalat, kääntele hetki. Mausta ruoka suolalla, provencen yrteillä ja rouhitulla mustapippurilla. Lisää joukkoon myös hienonnetut valkosipulinkynnet. Sekoita muiden ainesten sekaan tomaattimurska, sulatejuusto, vesi ja juustoraaste. Kiehauta ja tarkista sen jälkeen maun herkullisuus. Jaa seos uunivuokaan kerroksittain lasagnelevyjen kanssa. Jätä kastike päällimmäiseksi kerrokseksi. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta. Kypsennä ruoka uunissa 175 asteessa noin 50 minuuttia. Anna aterian vetäytyä noin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen