Kiinalainen kanakeitto

Kiinalainen kanakeitto

Kokonaisaika: 80 min
Kypsennysaika: 65 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Ota koipipalat huoneen lämpöön noin 30 min ennen valmistusta.
  • Paahda pannulla koipiin kaunis ruskea väri.
  • Laita koipipalat kattilaan ja lisää kanalientä niin että ne peittyvät. Lisää joukkoon hoisin-kastike, inkivääri, chili ja soija.
  • Hauduta miedolla lämmöllä kunnes koipipalojen liha rupeaa irtoamaan luista, noin 45-60 minuuttia.
  • Lisää kattilaan sienet, mung-idut, parsa ja kevätsipuli. Kiehauta ja tarkista maku.
  • Lisää tarvittaessa suolaa. Voit käyttää suolan asemasta soijaa ja hoisin-kastiketta tuomaan lisää makua.

Kokeile reseptejä