Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Kotoinen kanamakaronilaatikko

Kotoinen kanamakaronilaatikko
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Makaronilaatikko on yksi Suomen suosituimpia kotiruokia. Saat siihen helposti vaihtelua käyttämällä runsasproteiinista kanajauhelihaa.

70 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Jauheliha maustamaton 400 g

1 sipuli hienonnettuna
5 dl makaronia
5 dl maitoa tai lihalientä
2 kpl kananmunaa
suolaa
mustapippuria
juustoraastetta


Resepti

Aloita ruskistamalla kanajauheliha ja sipuli paistinpannulla. Keitä makaronit puolikypsiksi suolalla maustetussa vedessä.

Sekoita ruskistettu jauheliha ja sipuli sekä makaronit uunivuoassa. Vatkaa astiassa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito ja mausteet. Lisää munamaito vuokaan niin, että makaronit juuri ja juuri peittyvät. Halutessasi voit ripotella makaronilaatikon pinnalle vielä juustoraastetta.

Kypsennä makaronilaatikko 180 °C uunissa noin tunnin ajan.

Lisää kanajauhelihareseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/jauheliha.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia