Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Laskiais-Poppikset

Laskiais-Poppikset

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Jos makea ei niin maistu, voit juhlistaa laskiaista mehukkailla Poppis-pullilla. Saisiko olla ketsupilla vai sinapilla?

15 min

2-3 annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g

majoneesia
ketsuppia tai sinappia


Resepti

Lämmitä Poppiksia 10 minuutin ajan joko 200-asteisessa uunissa tai miedolla lämmöllä paistinpannulla välillä käännellen. Anna Poppisten jäähtyä hetki, ettei majoneesi pehmene liikaa. Halkaise Poppikset kahtia, yläpuoli hieman alapuolta pienemmäksi. Pursota alapuoleen majoneesia ja laita sen keskelle vielä ketsuppi- tai sinappitäplä makusi mukaan.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen