Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Limettikanaa ja kesäkurpitsaveneitä

Limettikanaa ja kesäkurpitsaveneitä

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Kananpojan Paistileikkeet ovat meheviä paloja, jotka voi grillata sellaisenaan tai eri tavoin täytettynä. Sekoita broilerille limemarinadi ja tarjoile kurpitsaveneiden kanssa.

45 min

5-6 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt (6 kpl) Kariniemen Kananpojan Paistileike maustamaton n. 600 g

öljyä grilliparilan voiteluun

Marinadi:
½ dl oliiviöljyä
yhden limen puristettu mehu
½ tl suolaa
1 rkl tuoretta timjamia
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna

Kesäkurpitsaveneet:
1 ½ pienehköä kesäkurpitsaa
4 kypsää, pientä varhaisperunaa
3 rkl fetajuustoa tai salaattijuustoa
2 rkl kevätsipulisilppua
suolaa
Santa Maria Chili Explosion mausteseosta myllystä tai muuta chilipohjaista mausteseosta
6 rkl juustoraastettagri


Resepti

Sekoita marinadin ainekset ja lisää joukkoon Kananpojan Paistileikkeet. Anna seoksen maustua muutama tunti tai jopa yön yli.

Leikkaa kesäkurpitsat puoliksi, ensin pituus ja sitten vaakasuunnassa. Koverra lohkon sisus lusikalla pois. Kuutioi kypsät varhaisperunat ja sekoita kuutiot fetajuuston ja hienonnetun kevätsipulin kanssa. Mausta sekoitus suolalla ja Chili Explosion mausteseoksella. Täytä koverretut kurpitsaveneet seoksella ja ripottele vielä pinnalle juustoraastetta.

Laita kurpitsaveneet voideltuun grilliin ja grillaa kunnes ne pehmenevät. Grillaa marinoituja Kananpojan Paistileikkeitä 10-15 minuuttia välillä käännellen ja tarjoile ne sitten grillituoreina kesäkurpitsaveneiden kanssa.

Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/kesa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen