Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Malesialainen kanakastike

Malesialainen kanakastike

Arvostele!

Malesialainen broilerikastike tuo vaihtelua ruokapöytään. Tuoksuva ja aromaattinen inkivääri maustaa aterian herkulliseksi.

20 min

4-6 annosta

  • Liedelle

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Ohuen ohut fileepihvi maustamaton 400 g

2 rkl öljyä
suolaa
pippurisekoitusta
2-3 palaa tuoretta inkivääriä hienonnettuna tai ½ rkl inkivääritahnaa
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl soijaa
2 sipulia ohuina lohkoina
2 porkkanaa suikaleina
150 g sokeriherneenpalkoja
1 prk bambunversoja valutettuna
1 iso purkki ananaspaloja liemineen
1 dl ketsuppia
½ dl makeaa chilikastiketta
3 dl vettä
1 rkl perunajauhoja
1 ruukku tuoretta korianteria



Resepti

Kuumenna öljy wokkipannussa ja paista Kananpojan fileepihvit molemmin puolin.
Mausta suolalla ja pippurisekoituksella. Lisää joukkoon hienonnettu inkivääri, valkosipuli ja soija, sekä sipulit, porkkanat ja sokeriherneen palot. Kääntele hetki. Lisää valutetut banbuversot, ananaspalat liemineen, ketsuppi ja mekea chilikastike. Sekoita vesi ja perunajauhot ja lisää höyryävään liemeen. Kiehauta. Silppua pinnalle tuoretta korianteria.
Tarjoa seuraksi nuudeleita tai tuoksuvaa Jasmin-riisiä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon
  • Runsasproteiininen