Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Mangoisa kanapasta

Mangoisa kanapasta

Arvostele!

Uusista mangosuikaleista loihdit nopeasti herkullisen broileripastan, eksoottisella säväyksellä. Helppo resepti sopii hyvin omaan makuun muunneltavaksi.

15 min

3–4 annosta

  • Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale mango 300 g

Tuoretta inkivääriä maun mukaan
1 pieni keltainen paprika
1 pieni punainen paprika
Muutama kevätsipulin varsi
(2 dl ruokakermaa)
Cashewpähkinöitä
Simpukkapastaa


Resepti

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike. Kuullota pannulla tilkassa öljyä raastettu inkivääri, kevätsipuleiden valkoinen osa silputtuna ja suikaloidut paprikat. Sekoittele ja anna kasvisten pehmetä hiukan. Lisää fileesuikaleet sekaan ja jatka sekoittelua kunnes kana on kypsää. Jos haluat pastasta kermaisen, lisää tässä vaiheessa kerma ja anna hautua muutaman minuutin. Tarjoile kastike välittömästi pastan kanssa. Viimeistele kevätsipulin varsilla ja pähkinöillä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen