Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Mangoisa kanasalaatti ja granaattiomena-vinegrette

Mangoisa kanasalaatti ja granaattiomena-vinegrette

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Terveellinen salaatti syntyy Kariniemen uusista mangolla maustetuista broilerisuikaleista. Granaattiomenoista saat maukkaat siemenet salaattiin ja mehun vinaigretteen.

15 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale mango 300 g

runsaasti erilaisia salaatteja (esim. jääsalaatti, tammenlehvä ja punainen salanova)
½ kurkku
250g kirsikkatomaatteja
granaattiomenan siemeniä

Granaattiomena-vinegrette:
1 granaattiomenan mehu
2 rkl vaaleaa balsamicoetikkaa tai valkoviinietikkaa
½ dl rypsiöljyä
1 tl suolaa
2 rkl sokeria


Resepti

Paista fileesuikaleet pannulla kauniin ruskeiksi ja anna jäähtyä hieman. Asettele pestyt salaatit vadille ja ripottele päälle paloitellut kurkut ja puolitetut kirsikkatomaatit. Asettele päällimmäiseksi paistetut fileesuikaleet sekä granaattiomenan siemenet ja mausta vinegretellä.

Granaattiomena-vinegrette: Halkaise granaattiomena. Aseta puolikas kerrallaan kuperalle kämmenelle astian ylle ja kopistele voimakkaasti lusikalla kuorta vasten, jolloin siemenet irtoavat ja omenan punainen mehu valuu alla olevaan astiaan. Vältä omenan valkoisen osan joutumista siementen tai mehun joukkoon, sillä se on maultaan kitkerää. Säästä siemenet salaattia varten ja sekoita mehun joukkoon kaikki muut vinegreten ainekset.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen