Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Marokkolainen kanapata

Marokkolainen kanapata

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kananpojan Koipireidet valmistuvat myös hellalla! Hauduta broileri kattilassa kasvisten kera ja tarjoile vaikka riisin tai couscousin kanssa.

75 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt (4 kpl) Kariniemen Kananpojan Koipireisi marinoitu n. 1,3 kg

rypsiöljyä paistamiseen
1 sipuli kuutioituna 
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ punainen chili renkaina tai pieninä kuutioina
1 iso porkkana kuutioituna
1 tl rouhittua mustapippuria 
2 tl paprikajauhetta 
1 tl kuminansiemeniä
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 kanelitanko 
1 sitruunan mehu
vettä 
1 dl kypsiä kikherneitä 
suolaa ja pippuria


Resepti

Kuumenna voi paksupohjaisessa kattilassa ja ruskista siinä koipireidet. Nosta koipireidet kattilasta ja kuullota porkkana, sipuli ja valkosipulit samassa kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää kattilaan mustapippuri, paprikajauhe, kuminansiemenet, juustokumina ja kanelitanko. Nosta koivet takaisin kattilaan. Sekoita ja kaada kattilaan sen verran vettä, että koivet melkein peittyvät. Hauduta ruokaa miedolla lämmöllä noin tunti. Lisää sen jälkeen mukaan kikherneet. Kiehauta kattilan sisältö ja tarkista suolan määrä. Tarjoile valmis kanapata esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.