Marokkolainen kanapata

Marokkolainen kanapata

Kokonaisaika: 75 min
Kypsennysaika: 65 min
Työaika: 10 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Kuumenna voi paksupohjaisessa kattilassa ja ruskista siinä koipireidet.
  • Nosta koipireidet kattilasta ja kuullota porkkana, sipuli ja valkosipulit samassa kattilassa miedolla lämmöllä.
  • Lisää kattilaan mustapippuri, paprikajauhe, kuminansiemenet, juustokumina ja kanelitanko. Nosta koivet takaisin kattilaan.
  • Sekoita ja kaada kattilaan sen verran vettä, että koivet melkein peittyvät.
  • Hauduta ruokaa miedolla lämmöllä noin tunti.
  • Lisää sen jälkeen mukaan kikherneet.
  • Kiehauta kattilan sisältö ja tarkista suolan määrä. Tarjoile valmis kanapata esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.