Maukas kanapaella

Maukas kanapaella

Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Ruskista Kananpojan Paistisuikaleet oliiviöljyssä pannulla.
  • Suikaloi tai kuutioi chorizo, sipuli, valkosipuli ja paprika ja lisää ne pannulle. Kuullota aineksia hetki.
  • Lisää pannulle riisi ja kuullota sitäkin hetki. Kaada joukkoon valkoviini ja anna sen imeytyä riisiin koko ajan sekoitellen.
  • Lisää kanaliemi ja keitä seosta, kunnes riisi on kypsää.
  • Kuutioi kesäkurpitsa ja hienonna persilja. Lisää kesäkurpitsat, persilja sekä mustekala ja katkaravut paellan joukkoon.
  • Kuumenna seos uudelleen ja tarkista vielä lopuksi suolan määrä. Tarjoile paella vaikka suoraan pannusta.

Kokeile reseptejä