Mehevä kanapaisti ja pekoni-melonirisottoa

Mehevä kanapaisti ja pekoni-melonirisottoa

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Pyöräytä paistileikkeet öljyssä ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla.
  • Laita maustetut leikkeet uunivuokaan ja annan niiden kypsentynä 225 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Valmista sillä aikaa risotto.
  • Lopuksi lisää vielä lehtipersilja ja aateloi ateria voinokareella.

Pekoni-melonirisotto

  • Ruskista pekonisuikaleet rapeiksi melko miedolla lämmöllä. Lisää pannulle sipulikuutiot ja pyörittele niitä pari minuuttia pekonin kanssa.
  • Lisää riisi ja jatka pyörittelyä vielä toiset pari minuuttia, jotta riisikin hieman kuullottuu.
  • Kaada ainesten joukkoon valkoviini ja anna sen imeytyä riisiin. Sekoittele koko ajan.
  • Lisää pannulle kuumaa kanalientä vähitellen ja sekoittele risottoa riisin kypsymisen ajan, eli noin 15-18 minuuttia.
  • Riisi on sopivan kypsää siinä vaiheessa, kun se tuntuu vielä hieman napakalta hampaissa.
  • Sekoita joukkoon melonikuutiot, parmesanraaste ja mausta vielä mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä