Meksikolainen kanasalaatti ja tuoretomaattisalsa

Meksikolainen kanasalaatti ja tuoretomaattisalsa

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Leikkaa jäävuorisalaatti veitsellä ja levitä laakealle tarjoiluvadille. Lohko tomaatit ja leikkaa kurkku ja paprika sopiviksi suupaloiksi. Kuori punasipuli ja viipaloi ohuiksi renkaiksi. 
  • Levitä ainekset salaatin päälle ja ripottele joukkoon nachoja. Lohko limetit ja asettele ne salaatin joukkoon.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista kananpojan pintamaustetut fileesuikaleet kauttaaltaan. Anna suikaleiden jäähtyä hetki ja ripottele ne sitten salaatin joukkoon.
  • almista seuraksi raikas tuoretomaattisalsa.
  • Vedä tomaattien päälle ristikkäisviilto ja kasta ne kiehuvaan veteen, kunnes kuori alkaa irrota.
  • Poista kuoret ja koverra siemenet pois. Hienonna tomaatit pieniksi kuutioiksi.
  • Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna kevätsipulinvarret ja valkosipulinkynsi.
  • Sekoita ainekset keskenään ja lisää joukkoon puristettua limenmehua ja oliiviöljyä. Silppua sekaan tuoretta korianteria. Mausta vielä rouhitulla mustapippurilla.
  • Nauti salaatti tuoretomaattisalsan kanssa.

Kokeile reseptejä