Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Minestronekeitto kanasta

Minestronekeitto kanasta

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kuuma broilerikeitto lämmittää kylmänä iltana. Kanaminestrone on kasvisversioita ravitsevampi, mutta silti kevyt ateria. Jos haluat gluteenittoman vaihtoehdon, vaihda pastan tilalle riisi.

80 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 450 g

oliiviöljyä 
2 porkkanaa 
1 sipuli 
1 pala varsiselleriä 
¼ valkokaalia 
2 valkosipulinkynttä 
2 rkl tomaattipyreetä 
100 g ruispastaa 
n. 1 l vettä tai kanalientä 
ruukku tuoretta basilikaa 
suolaa ja mustapippuria
parmesanjuustoa


Resepti

Suikaloi kaali, porkkana ja varsiselleri. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Kuumenna kattilassa tilkka oliiviöljyä ja heitä sekaan fileesuikaleet ja tomaattipyree. Pyöräytä kattilan sisältöä pari kertaa ja lisää joukkoon kasvikset. Lisää vielä kanaliemi ja hauduta seosta noin tunti. Hauduttamisen jälkeen lisää kattilaan vielä pasta ja anna sen turvota noin 10 minuuttia. Viimeistele ruoka leikatulla basilikalla. Tarkista vielä maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Kun annostelet keiton kulhoihin, raasta päälle hieman parmesanjuustoa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen