Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Minuuttipihvi<sup>®</sup> ja paahdettuja kasviksia

Minuuttipihvi® ja paahdettuja kasviksia

icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kananpojan Minuuttipiveistä syntyy ihanan helppoa ja hyvää ruokaa. Jos haluat annoksista näyttävät, pujota kasvikset vartaaseen ja paahda grillissä. Voit tarjoilla kanapihvit ja kasvikset esimerkiksi raikkaan jogurttipohjaisen tsatsiki-kastikkeen kera.

15 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle
  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton 700 g

1-2 kesäkurpitsaa
1 keltainen paprika
1-2 punaista paprikaa
3 valkosipulinkynttä
4 rkl rypsiöljyä tuoretta tai kuivattua timjamia 
2 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria


Resepti

Leikkaa kasvikset reilun kokoisiksi paloiksi. Murskaa valkosipulinkynnet isoon kulhoon ja lisää niiden joukkoon timjami, oliiviöljy, suola ja pippuri. Sekoita. Pyöräytä kasvikset mausteöljyssä ja paahda niitä sitten pannulla tai tee niistä varras ja laita grilliin. Grillaa Minuuttipihvit kuumassa grillissä tai paista pannulla 1-2 minuuttia molemmin puolin.

Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/kesa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen