Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Minuuttipihvi<sup>®</sup> ruusukaalilisäkkeellä

Minuuttipihvi® ruusukaalilisäkkeellä

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Paista nopeasti pannulla herkulliset yrtti-valkosipuliset broileripihvit. Kanan maun kruunaa hienostunut kermainen ruusukaalista tehty kasvislisäke.

15 min

3-4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli 350 g

öljyä paistamiseen

Ruusukaalilisäke:
vettä
1 tl suolaa
300 g ruusukaalia
1 sipuli silputtuna
1 valkosipulin kynsi
2 rkl öljyä
2 - 2 ½ dl kermaa
2 rkl raastettua Grana Padano -juustoa


Resepti

Kiehauta ruusukaalit suolalla maustetussa vedessä. Poista niistä kannat ja puolita. Silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit, valkosipuli ja ruusukaalit. Kääntele aineksia hetken aikaa ja lisää sitten kerma. Anna lisäkkeen kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan. Lopuksi pyöräytä joukkoon juustoraaste.

Kuumenna öljy pannulla ja paista Kananpojan yrtti-valkosipuli Minuuttipihvit molemmin puolin.
Tarjoa kanapihvit ruusukaalilisäkkeen kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen