Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Nopea kananakkipasta

Nopea kananakkipasta

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Ihanan värikäs nakkipasta on päivän piristys myös makunsa puolesta. Pannuresepti on erityisen näppärä ja nopea silloin, jos edelliseltä aterialta on jäänyt yli keitettyä pastaa. Silloin ei paljon muuta tarvitse kuin pyöräyttää ainekset pannulla.

20 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Nakki viisikko 150 g

300 g spagettia
vettä ja suolaa
1 pieni keltasipuli
2 valkosipulinkynttä
5 aurinkokuivattua tomaattia
2 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljymarinadia
2 rkl voita
1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
1 dl basilikanlehtiä
1 dl raastettua parmesaanijuustoa


Resepti

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan väljässä, suolalla maustetussa vedessä. Valuta kypsä pasta lävikössä.

Viipaloi nakit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Viipaloi aurinkokuivatut tomaatit.

Mittaa pannulle aurinkokuivattujen tomaattien öljymarinadi sekä voi. Lisää sipulit ja valkosipulinkynnet sekä nakkiviipaleet. Paista muutama minuutti, kunnes sipulit ovat pehmeitä ja nakkiviipaleet hieman ruskistuneet. Lisää pannulle valutettu pasta sekä aurinkokuivatut tomaatit. Jatka paistamista vielä pariminuuttia. Sekoita joukkoon huuhdotut kirsikkatomaatit, basilikanlehdet ja raastettu parmesaanijuusto. Tarjoile heti.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon