Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Nopea Poppis-pizza

Nopea Poppis-pizza

Arvostele!

Kariniemen Poppikset käyvät hyvin myös pizzan täytteiksi. Varsinaisen pikaruoan saat käyttämällä valmista tomaattikastiketta ja pizzapohjia.

20 min

4 annosta

  • Uuniin

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g

2 kpl valmis pizzapohja (ø n.15cm)
2 dl pizza- tai pastakastiketta (esim. Raguletto)
1 kpl pieni punasipuli ohuina suikaleina
muutama kirsikkatomaatti halkaistuna
1 dl juustoraastetta
nippu rucolaa
creme fraichea


Resepti

Levitä tomaattikastike pizzapohjan päälle. Ripottele halkaistut Poppikset, punasipulisuikaleet ja kirsikkatomaatit kastikkeen päälle. Laita päällimmäiseksi vielä juustoraaste ja paista pizzaa 10-12 minuuttia 225°C uunissa. Koristele creme fraichella ja tuoreella rucolalla ennen tarjoilua.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia