Nopeat kana-enchiladat

Nopeat kana-enchiladat

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

  • Ruskista jauheliha rasvan kera korkeareunaisessa pannussa tai kasarissa.
  • Lisää joukkoon 1/3 salsasta ja 1/3 juustoraasteesta. Sekoita huolellisesti.
  • Voitele laakea uunivuoka ja kaada ohut kerros salsaa vuoan pohjalle. Jaa liha-salsaseos tasan tortillalevyille ja kääri levyt rullalle.
  • Asettele rullat vuokaan ja peitä lopulla salsalla ja juustoraasteella. Pidä 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut.
  • Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla rypsiöljyn kera. Lisää sipuli-, porkkana- ja paprikasuikaleet ja jatka paistamista vielä hetki.
  • Sekoita joukkoon taginetahna ja anna senkin kuumentua pannulla. Mittaa joukkoon veteen sekoitettu maizena, puolikas kanaliemikuutio, kikherneet ja rusinat.
  • Anna hautua 5 minuuttia sekoitellen.
  • Mausta lopuksi korianterin lehdillä ja tarjoile couscousin tai riisin kera.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä