Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Nopeat kana-enchiladat

Nopeat kana-enchiladat
Sydänmerkki

Arvostele!

Herkulliset ja helpot enchiladat eli rullalle käärityt tortillat valmistuvat hetkessä. Täytteeseen voit lisätä broilerin kaveriksi vihanneksia ja yrttejäkin oman maun mukaan.

30 min

4 annosta

  • Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Jauheliha maustamaton 400 g

2 rkl voita tai rypsiöljyä paistamiseen ja 1 rkl vuoan voiteluun
350 g valmista salsakastiketta (esim. Santa Maria Chunky Salsa)
½ tl suolaa
150 g juustoraastetta
6 tortillalevyä


Resepti

Ruskista jauheliha rasvan kera korkeareunaisessa pannussa tai kasarissa. Lisää joukkoon 1/3 salsasta ja 1/3 juustoraasteesta. Sekoita huolellisesti. Voitele laakea uunivuoka ja kaada ohut kerros salsaa vuoan pohjalle. Jaa liha-salsaseos tasan tortillalevyille ja kääri levyt rullalle. Asettele rullat vuokaan ja peitä lopulla salsalla ja juustoraasteella. Pidä 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia