Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Paahdettu uunibroileri, timjamiperunoita ja valkosipulidippiä

Paahdettu uunibroileri, timjamiperunoita ja valkosipulidippiä

Arvostele!

Uunikana tuo ihanan tuoksun kotiisi. Tarjoile Kariniemen Kananpojan Uunibroileri lohkoperunoiden ja valkosipulidipin kanssa. Jos kanaa jää yli, puhdista se seuraavan päivän keittoa tai salaattia varten.

60 min

3-4 annosta

  • Uuniin

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Uunibroileri maustamaton n. 1,3 kg

500 g rosamunda perunoita
muutama timjaminoksa
1 tl chilijauhetta
2 rkl rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria

Valkosipulidippi:
1 dl majoneesia
1 dl kermaviiliä
3 valkosipulinkynttä
muutama tippa tabascoa
2 rkl limemehua
suolaa ja valkopppuria


Resepti

Lohko perunat ja pyöräytä ne öljyssä. Lisää mukaan timjamista revityt lehdet ja chilijauhe. Laita broileri uuniin 200 asteeseen ja paista 20 minuuttia. Laita uuniin myös lohkoperunat ja paista molempia vielä 30 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Valmista valkosipulidippi. Soseuta kuoritut valkosipulinkynnet majoneesin ja kermaviilin kanssa. Mausta kastike sitruunanmehulla, tabascolla sekä suolalla ja pippurilla. Anna jokaisen lisätä dippiä annokseensa oman maun mukaan.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton
  • Runsasproteiininen