Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Pähkinäiset kanavartaat ja chili-kurkkusalaatti

Pähkinäiset kanavartaat ja chili-kurkkusalaatti

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Grillaa kesäjuhliin broileria vartaiden muodossa. Mausteinen pähkinäkastike ja brasilialainen chilisalaatti vievät kielen mennessään.

25 min

4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt

2 rkl rypsiöljyä
mustapippuria myllystä
varrastikkuja 

Pähkinäkastike:
1 dl maapähkinävoita
1 ½ dl kookosmaitoa
1 rkl punaista currytahnaa
1 rkl soijakastiketta
1 tl sokeria
1 limen mehu puristettuna 

Chili-kurkkusalaatti:
2-3 kurkkua
1 nippu kevätsipulia
n. ½ dl sweetchilikastiketta
pala tuoretta inkivääriä hienoksi raastettuna
½ punainen chili (kokonainen jos haluat tulista)
1 limen mehu puristettuna
tuoretta korianteria
½ tl suolaa

½ dl suolattuja maapähkinöitä


Resepti

Kuivaa kanafileiden pinta talouspaperilla ja sivele siihen rypsiöljyä. Rouhi myllystä pintaan vielä mustapippuria. Keitä kattilassa maapähkinävoi, kookosmaito, currytahna, soija ja sokeri, kunnes seos on paksua ja sakeaa. Mausta pähkinäkastike vielä limen mehulla ja anna sen jäähtyä.

Kuori kurkut ja halkaise ne pituussuunnassa. Koverra siemenet pois ja leikkaa kurkut pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kevätsipulit renkaiksi. Sekoita keskenään kurkkukuutiot, kevätsipulit, sweetchilikastike, inkivääri, hienonnettu chili, limen mehu ja muutamia korianterin lehtiä. Mausta salaatti vielä suolalla.

Grillaa Kananpojan Sisäfileet kuumalla grillillä kypsiksi ja tarjoile chili-kurkkusalaatin ja huoneenlämpöisen pähkinäkastikkeen kera.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen