Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Parin kananakin uunirieska

Parin kananakin uunirieska

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Tässä on suomalaisten versio pitaleivistä! Kääri rieskaan kananpojan nakkeja, juustoa, mausteita ja omia suosikkikasviksiasi. Uunissa syntyvät makoisat lämpivät leivät, jotka ovat omiaan ilta- tai viikonloppuherkutteluun.

15 min

5 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Nakki viisikko 150 g

5 pientä rieskaleipää, esim. Lapin rieskaa
5 rkl majoneesia
1 rkl sinappia
2 dl cheddarjuustoraastetta
5 dl babypinaatin- tai rukolanlehtiä
1 tomaattia
½ pientä punasipulia


Resepti

Kuumenna uuni 200-asteeseen. Levitä rieskat uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita majoneesi ja sinappi keskenään. Levitä seos rieskojen pinnalle. Nostele rieskojen päälle 1-2 nakkia. Raasta päälle cheddarjuustoa.

Huuhtele pinaatinlehdet lävikössä ja kuivaa talouspaperilla taputtelemalla. Halkaise tomaatti, poista kanta ja kuutioi pieneksi. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi.

Nosta rieskat uuniin noin 6-8 minuutiksi, kunnes juusto sulaa ja nakit ovat lämpimiä. Levitä päälle tomaattikuutioita, punasipulia ja pinaatinlehtiä. Taita rullalle ja nauti lämpimänä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon