Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Pasta kanarbonara

Pasta kanarbonara

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Ohuet leikkeleet ovat mainio raaka-aine pasta carbonaraan. Aitoon roomalaiseen tapaan valmistettu carbonara ei sisällä kermaa eikä pekonia. Eikä tosin kanakaan, mutta joskus muutos on hyvästä!

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Mustapippuri-oliiviöljy paahdettu filee 180 g

400 g pastaa, esim spagetti, tagliatelle tai pappardelle
2 rkl neitsytoliiviöljyä
4 kananmunankeltuaista
2 dl raastettua parmesaania tai pecorinoa
mustapippuria myllystä
(200 g valkosipulituorejuustoa)


Resepti

Keitä pasta hyvin suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta pasta.

Leikkaa fileeviipaleet ronskeiksi suikaleiksi ja tiristele niitä pannulla oliiviöljyn kera.

Kaada spagetti takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon leikkelesuikaleet öljyineen sekä keltuaiset. Kuumenna sekoitellen, kunnes keltuainen alkaa hieman hyytyä. Sekoita halutessasi joukkoon vielä valkosipulituorejuusto.

Annostele lautasille ja koristele annokset vielä rouhitulla mustapippurilla ja juustoraasteella.


Kanaleikkeleistä taiot vaikka mitä! Katso lisää herkullisia leikkelereseptejä osoitteesta kariniemen.fi/leikkelehurmio.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia