Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Pekingin kanaa ja kasviksia

Pekingin kanaa ja kasviksia

Arvostele!

Kariniemen uunivalmiissa kanaherkuissa on kiinalainen uutuus: klassikko Pekingin kanaa! Sekoita joukkoon riisi ja kasvikset, niin laitat koko aterian kätevästi samassa uuninkestävässä pakkauksessa.

60 min

4 annosta

  • Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Pekingin kanaa 700 g

3 dl vettä
1 dl pitkäjyväistä riisiä
 ½  tl suolaa
1 pieni parsakaali
2 porkkanaa
1 punainen paprika
100 g herneenpalkoja


Resepti

Ota Kariniemen Kananpojan Pekingin kanaa huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen valmistusta. Poista pakkauksesta muovikalvo. Sekoita joukkoon vesi, riisit ja suola.

Pese ja paloittele parsakaali. Kuori ja leikkaa porkkanat reilun kokoisiksi paloiksi. Pese paprika, halkaise, poista valkoiset siemenkalvot, leikkaa paprika reilun kokoisiksi paloiksi. Pese herneenpalot. Sekoita kasvikset vuokaan broilerin ja riisin joukkoon.

Kypsennä Pekingin kanaa uuninkestävässä rasiassaan 175-asteisessa uunissa 60 minuuttia. Sekoita muutaman kerran kypsennyksen aikana. Jos seos kuivuu liikaa, lisää joukkoon vettä tai kanalientä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon