Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Pekonisalaatti kanapekonista

Pekonisalaatti kanapekonista

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Halutko syödä keyvttä, mutta samalla maukasta ruokaa? Tavallista pekonia vähärasvaisempi kanapekoni on omiaan tekemään salaatista supermakoisan. Katso myös #kananiksi: Näin teet rapeaa pekonia mikrossa.

15 min

2-3 annosta

  • Mikroon Mikroon

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kanapekoni 100 g

50 g babypinaattia
1 ruukullinen rucolaa
1 makea suippopaprika
250 g kirsikkatomaatteja
½ punasipuli

Kastike:
½ dl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1 tl sinappia
1 tl hunajaa
½ tl suolaa
¼ tl rouhittua mustapippuria


Resepti

Kypsennä kanapekonia mikrossa 750 watin teholla 6 minuuttia.
Anna pekonien jäähtyä hetki, avaa pakkaus ja nosta pekonit talouspaperin päälle odottamaan vuoroaan.
Leikkaa pesty suippopaprika ohuiksi renkaiksi ja puolita kirsikkatomaatit.
Leikkaa kuorittu punasipulin puolikas ohuiksi suikaleiksi.
Asettele tarjoiluvadille pinaatit ja rucolat sekä pilkotut kasvikset.

Valmista kastike yhdistämällä ainekset kulhoon ja sekoittamalla voimakkaasti.

Murenna salaatin päälle rapeaa kanapekonia ja viimeistele kastikkeella.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon