Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Pollo caprese

Pollo caprese

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Kääräise kananpojan leikkeleistä makoisat cocktail-palat. Joskus ulkonäkö on melkein yhtä tärkeää kuin maku, ja näistä pikkusuolaisista löytyy molempia. Varsinkin eriväriset kirsikkatomaatit piristävät hurmaavasti tarjoilua.

10 min

4-6 annosta

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Mustapippuri-oliiviöljy paahdettu filee 180 g

250 g kirsikkatomaatteja puolitettuna
250 g mozzarellaa
1 ruukku basilikaa
hammastikkuja


Resepti

  1. Leikkaa mozzarella pieniksi tangoiksi ja kääri tangot fileeviipaleisiin. 

  2. Pujota hammastikkuihin ensin tomaatinpuolikkaat, sitten rullaksi käärityt basilikanlehdet ja viimeiseksi vielä kana-mozzarellatangot.

 

Kanaleikkeleistä taiot vaikka mitä! Katso lisää herkullisia leikkelereseptejä osoitteesta kariniemen.fi/leikkelehurmio.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton