Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Poppisten parhaat dipit

Poppisten parhaat dipit

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Takuuvarma naposteluvinkki on Kariniemen Poppikset ja muutama hyvä dippi! Dipattavaksi sopivat kaikki Poppis-maut.

30 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g

Pähkinädippi:

1 dl maapähkinävoita
1 rkl soijakastiketta
1 rkl limemehua
1rkl sokeria
½ kpl punainen chili hienonnettuna tai 1 tl sambal oelek –tahnaa
½ dl hienonnettua kevätsipulia tai shalottisipulia
(½ dl vettä) 

Sekoita kaikki ainekset keskenään, ohenna tarvittaessa vedellä ja anna maustua hetki. Kuumenna Poppikset uunissa tai pannulla ja dippaile!


Sinappi-hunajadippi:

1 dl majoneesia
1 rkl väkevää sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl hunajaa
½ tl valkosipulijauhetta
½ tl sipulijauhetta
ripaus suolaa ja mustapippuria
½ dl persiljaa silputtuna 

Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään tunti. Nauti kuumien Poppisten kaverina.


Nopea BBQ-dippi:

1 dl ketsuppia
2 rkl tummaa siirappia
1 tl Worcestershire-kastiketta
1 tl soijakastiketta
Texas Pete –chilikastiketta maun mukaan

Sekoita vain kaikki ainekset keskenään, ja dippi on valmis!

 

 

 


Resepti

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia