Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Poppisten siimeksessä

Poppisten siimeksessä

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Poppiksista saa vielä useampia hauskoja annoksia, jos niiden väriä muuttaa dipillä! Tässä Poppis-metsässä puut on valeltu pestokastikkeella.

25 min

annosta

  • Uuniin Uuniin
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Poppis 200 g

2 porkkanaa
400 g pestokastiketta
1 parsakaali
cocktail-tikkuja


Resepti

Voit höyryttää hieman porkkanoita tai jättää ne raaoiksi makusi mukaan. Leikkaa porkkanoista noin 10 cm mittaisia paloja. Katkaise palat pitkittäin 2-4 osaan porkkanan paksuudesta riippuen. Muotoile näin syntyneitä "runkoja" toisesta päästä leveneväksi. Työnnä cocktailtikku porkkanan kapeasta päästä sisään. Tikun voi katkaista, jos siitä on enemmän kuin sentti näkyvissä.

Lämmitä Poppiksia 10 minuutin ajan joko 200-asteisessa uunissa tai miedolla lämmöllä paistinpannulla välillä käännellen. Lämmitä avattua pestopurkkia kattilassa miedolla lämmöllä tai mikroaaltouunissa. Höyrytä parsakaalit. Valele lautaselle pestokastiketta pohjaksi. Pyöräytä Poppista pestokastikkeessa ja laita se porkkanarungosta törröttävään cocktail-tikkuun. Pistä puu seisomaan pestokastikkeeseen ja tue sitä parsakaalipensailla. Toista, kunnes metsässäsi on tarpeeksi puita.

Katso kaikki hauskat Poppis-reseptit täältä.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen