Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Ranskalainen kanakeitto

Ranskalainen kanakeitto

Arvostele!

Kananpojan Fileesuikaleista valmistuu helposti hauduttamalla herkullinen broilerikeitto. Tämän ranskalaisen reseptin sydän ovat kasvikset, joita voit kokeilla vaihtaa mieltymystesi mukaan.

40 min

3-4 annosta

  • Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 450 g

4 porkkanaa
4 naurista
2 palsternakkaa
1 pala valkokaalia
1 iso sipuli
2 laakerinlehteä
1 l mietoa kanalientä tai vettä
3 rkl hienonnettua persiljaa

muutama timjaminoksa
1 rkl rypsiöljyä
suolaa, valkopippuria ja maustepippuria


Resepti

Kuutio kasvikset ja suikaloi valkokaali. Kuumenna tilkka öljyä syvässä kattilassa ja paista siinä lihat. Lisää mukaan porkkanat, nauriit, palsternakka, sipuli ja kaali. Lisää sitten vielä neste ja mausteet. Hauduta keittoa miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia. Lopuksi laita mukaan persilja ja timjaminoksista nypityt lehdet ja mausta keitto suolalla ja pippurilla. Voilà!

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Runsasproteiininen