Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Rapeat kanataskut

Rapeat kanataskut

Arvostele!

Pienet, suolaiset kanapiiraat syntyvät näppärästi filotaikinasta. Taiteile taskuihin täyte Kananpojan Pikkupullista, fetajuustosta ja maukkaista mausteista. Filo-arkkeja kannattaa kokkauksen aikana säilyttää kostutetun keittiöpyyhkeen alla, jotta ne eivät pääse kuivumaan.

30 min

8-12 annosta

  • Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt filo-taikinaa (pakaste)
1 desi voisulaa 

Täyte:
1 pkt Kariniemen Kananpojan Pikkupullat 200 g
1 sipuli pieninä kuutioina
2-3 valkosipulinkynttä murskattuna
1 rkl voita tai rypsiöljyä
1 tl oreganoa
½ tl suolaa
100 g fetakuutioita


Resepti

Kuullota sipulit ja valkosipulit pannulla rasvan kera. Lisää suola ja oregano ja anna jäähtyä.
Tee Pikkupulliin peni viilto veitsellä ja työnnä jokaisen sisään yksi fetakuutio.

Aseta työlaudalle yksi arkki filo-taikinaa ja voitele se kevyesti voisulalla. Toista tämä, kunnes kerroksia on kolme. Leikkaa veitsellä arkit n. 10 x 10 cm kokoisiksi paloiksi. Lisää jokaiselle palalle nokare sipuliseosta ja yksi pikkupulla. Taita taskujen vastakkaiset kulmat yhteen ja kääntele saunat kiinni.

Voitele nyytit lopulla voisulalla ja paista 200-asteisessa uunissa n. 12 minuuttia, kunnes nyytit ovat kauniin ruskeita.