Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Santun kanapasta

Santun kanapasta

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Mieto, kermainen broilerikastike on erityisesti lasten makuun. Voit käyttää kauden mukaan joko tuoreita tai säilykepersikoita. Tämä 11-vuotiaan Santeri Alhon laatima resepti on Suomen paras suikalekokki -kilpailun satoa.

25 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 450 g

400 g persikkaa
1 dl ruokakermaa
100 g juustoraastetta (esim. Grana Padano)
oliiviöljyä
vähän currya
suolaa
pippuria

tagliatelle-pastaa


Resepti

Lämmitä öljy pannulla, lisää kanasuikaleet ja ruskista ne. Fileesuikaileden kypsyessä paloittele persikat. Mausta kana suolalla, pippurilla ja hitusella currya. Kaada pannule myös persikat ja ruokakerma. Lisää vielä raastettu juusto. Anna ruoan hautua, mutta älä liikaa, ettei persikka mene mössöksi.

Tarjoile kanakastike tagliatellen tai oman suosikkipastasi kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen