Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Savustetut kanansiivet

Savustetut kanansiivet

icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kanan voi savustaa helposti myös grillissä, kiitos savustuspalojen. Lue ohjeet tarkkaan ja katso myös #kananiksi: Näin savustat kanaa grillissä, niin pääset herkuttelemaan savuisilla broilerinsiivillä.

60 min

3-4 annosta

  • Grilliin Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Siipi miedosti suolattu 700 g

2 rkl vähäsuolaista kuivamausteseosta

savustuspaloja

Kastike:
1 dl voisulaa
1 dl Texas Pete kastiketta tai muuta vahvaa ja hapanta chilikastiketta


Resepti

Poista siivet pakkauksesta ja taputtele ne kuiviksi talouspaperilla. Ripottele musteseos siipien pintaan molemmin puolin. Asettele savustuspalat folionyytissä kaasugrillin ritilän reunalle ja sytytä grillin polttimet.

Grillaa siipiin kaunis pinta ritilän toisella reunalla, välillä käännellen. Sammuta polttimet siipien alta. Laita grillin kansi kiinni.

Säädä päälle oleva poltin niin, että grilli pysyy n. 125-135-asteisena. Anna siipien savustua ja kypsyä n. 45 minuuttia suljetun kannen alla, kunnes ne ovat täysin kypsiä.

Kastike:
Vatkaa kuuma voisula chilikastikkeen joukkoon ja tarjoile savusiipien kanssa.

Pyöräytä kypsät siivet kulhossa kastikkeen kanssa ja tarjoile heti. 

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Laktoositon Laktoositon
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen