Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Sieni-pekonipasta

Sieni-pekonipasta

icon star
icon star
icon star
icon star
icon star
Arvostele!

Suositun pekonipastan voi nyt tehdä myös kanapekonista! Käytä syyssato hyödyksi lisäämällä pastaan sieniretken saalis.

20 min

4 annosta

  • Mikroon Mikroon
  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kanapekoni 100 g

2 rkl voita
200 g tuoreita sieniä (esim. kantarelleja tai herkkutatteja)
1 sipuli kuutioituna
1 rkl pestoa
3 rkl ranskankermaa
400 g pastaa (esim. penne tai farfalle)
lisäksi mustapippuria, basilikaa ja parmesaania


Resepti

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike.
Kypsennä Kanapekonia 6 minuuttia mikrossa 750 watin teholla.
Paista sienet ja sipuli voissa. Sekoita joukkoon pesto ja ranskankerma. Valuta pasta ja yhdistä kastikkeeseen. Murskaa joukkoon jäähtyneet pekonit ja maista suolan riittävyys. Viimeistele basilikalla, mustapippurilla ja parmesaanilla.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia