Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Sweet & sour kanaa

Sweet & sour kanaa

Arvostele!

Broilerin kanssa maistuu itsetehty sweet & sour -kastike. Annostele tähän kiinalaiseen perinneruokaan chilikastiketta oman makusi mukaan

20 min

3-4 annosta

  • Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt (4 kpl) Kariniemen Kananpojan Fileepihvi maustamaton n. 500 g

1 rkl öljyä paistamiseen
2 kpl sipulia
2 valkosipulinkynttä
pala tuoretta inkivääriä
2 rkl valkoviinietikkaa
1 kpl porkkana
1 prk (n. 400 g) tomaattimurskaa
2 rkl makeaa chilikastiketta
1 pieni prk ananaspaloja liemineen
mustapippuria
suolaa


Resepti

Kuumenna öljy pannussa. Paista Kananpojan Fileepihveihin väri molemmin puolin. Nosta fileet sivuun. Leikkaa sipuli lohkoiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri. Suikaloi porkkana. Kuumenna öljy pannussa. Lisää ainekset pannulle ja kääntele niitä hetki. Nosta fileepihvit takaisin pannulle. Kaada joukkoon vielä tomaattimurska, chilikastike, etikka ja ananaspalat liemineen. Mausta kana mustapippurilla ja suolalla. Anna ruoan kiehua hiljalleen, kunnes fileepihvit ovat läpikypsiä. Tarkista vielä maku ennen tarjoilua.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Runsasproteiininen