Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Syksyinen kanakiusaus

Syksyinen kanakiusaus
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Mitä tänään ruoaksi? Ihanan kermaisen sienikiusauksen loihdit helposti kanajauhelihasta. Päivällisen kypsyessä uunissa jää sinulle aikaa vaikka herkullisen jälkiruoan valmistukseen.

50 min

4 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Jauheliha 600 g

1 kg peruna-sipulisekoitusta, pakaste
100 g sieniä esim. kantarelleja
4 dl ruokakermaa
100 g tuorejuustoa esim. kantarelli
1 tl suolaa
2 tl kuivattua timjamia


Resepti

Ruskista Kananpojan Jauheliha pannulla tilkassa rypsiöljyä ja lisää loppuvaiheessa joukkoon sienet. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja mausteet. Kaada peruna-sipulisekoitus voideltuun uunivuokaan ja sekoita joukkoon loput ainekset. Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton Gluteeniton
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen