Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Täyteläinen kana-pestopasta

Täyteläinen kana-pestopasta
Sydänmerkki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kana-pestopasta on nopea ja helppotekoinen ateria, jonka nostaa mielellään tarjolle myös vieraita varten. Itse valmistettu pestokastike on upean aromikas ja maistuu ihanalta murean broilerin seurana.

15 min

2 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

2 pihviä paketista Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu 760 g

2 rkl rypsiöljyä tai oliiviöljyä
1- 1 ½ l vettä
n. 100 g pastaa
ripaus suolaa

Pestokastike:
1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
1 ½ dl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 ruukku basilikaa
30 g parmesaanijuustoa
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa


Resepti

Ota Kananpojan Minuuttipihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. 

Laita vesi kiehumaan ja lisää pasta ja suola. Keitä, kunnes pasta on kypsää, mutta siinä on vielä puruvastusta. Valuta. 

Valmista samalla pestokastike.

Paahda pinjansiemeniä hetki kuumalla pannulla käännellen. Kuori valkosipuli. Laita pestokastikkeen kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.

Kuumenna öljy pannulla. Paista Kananpojan Minuuttipihvit molemmin puolin kääntäen.
Leikkaa kypsät pihvit reiluiksi suupaloiksi.

Sekoita valutettu pasta, pestokastike ja broilerinpalat keskenään ja tarjoa heti.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen