Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Täyteläinen kanaviillokki

Täyteläinen kanaviillokki

icon star
icon star
icon star
icon empty star
icon empty star
Arvostele!

Kanaviillokki on edullinen ja maistuva arkiruoka. Taivaallisen makuelämyksen saat, kun tarjoilet broilerin yhdessä riisin ja mustaherukkahillon kanssa!

90 min

4-6 annosta

  • Uuniin Uuniin

Valmistusaineet

1 kpl Kariniemen Kananpojan Uunibroileri maustamaton n. 1,3 kg


Kastike:

8 dl vettä
1 kanaliemikuutio
2 tl currya jauheena
2 rkl sitruunamehua
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 ½ dl kuohu- tai ruokakermaa + 1 ½ dl vettä
(suolaa)


Resepti

Ota Kananpojan Uunibroileri huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsennystä. Poista broileri pakkauksesta ja pyyhi se talouspaperilla. Laita kana leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai lasiseen uunivuokaan. Kypsennä broileria 175 asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 1 ½ tuntia, kunnes sen sisälämpötila on vähintään +72 astetta. Irrota nahka ja luut. Revi murea liha käsin sopiviksi suikaleiksi.

Mittaa kattilaan vesi, kanaliemikuutio ja curry. Kiehauta. Lisää sitruunamehu ja keskenään sekoitetut vehnäjauhot ja kerma-vesi seos ohuena nauhana höyryävään liemeen. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Lisää joukkoon broilerisuikaleet ja kuumenna. Tarjoa viillokki riisin ja mustaherukkahillon kanssa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Runsasproteiininen Runsasproteiininen