Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Täytetyt kanakääröt

Täytetyt kanakääröt

Arvostele!

Vihreällä parsalla ja vuohenjuustolla täytetyt broilerikääröt ovat ihanan raikas kevätateria. Kevyt kanaruoka saa vielä mukavasti makua Minuuttipihvejä maustavasta valkosipuliöljystä. Helppo resepti sopii myös aloittelevalle kokille – miniparsatkin kaipaavat kuorimista ja parin minuutin esikeittämistä vain jos ne ovat etusormea paksumpia.

 

35 min

4 annosta

  • Liedelle
  • Grilliin

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® valkosipuliöljy 310 g

noin 12 miniparsaa
4 aurinkokuivattua tomaattia
100 g vuohenjuustoa
cocktailtikkuja

Lisäksi
vihreää salaattia, versoja, villiyrttejä
oliiviöljyä ja balsamicosiirappia


Resepti

Levitä minuuttipihvit leivinpaperin päälle. Pese tankoparsat, ja leikkaa kuivahtanutta vartta tarvittaessa pois. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit suikaleiksi.

Murustele minuuttipihvien päälle vuohenjuustoa. Lisää aurinkokuivatut tomaatit ja kolme miniparsaa jokaiselle pihville. Kääräise rullalle, ja kiinnitä cocktailtikulla niin, että rulla pysyy kasassa.

Grillaa tai paista minuuttipihvikääröjä pannulla keskilämmöllä välillä käännellen noin 10 minuuttia.

Tarjoile lisäksi oliiviöljyllä ja balsamicosiirapilla maustettua vihreää salaattia.

Lisää kesäisiä reseptejä löydät osoitteesta kariniemen.fi/kesa.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia
  • Gluteeniton
  • Runsasproteiininen