Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Tomaattinen kana-kaalikeitto

Tomaattinen kana-kaalikeitto

icon star
icon star
icon star
icon star
icon empty star
Arvostele!

Herkullisen, höyryävän kanakeiton teet helposti Kananpojan fileesuikaleista. Monipuoliset mausteet tekevät broilerikeitosta todellisen makuelämyksen!

30 min

4 annosta

  • Liedelle Liedelle

Valmistusaineet

1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 300 g

1 sipuli kuutioituna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuina
1 porkkana tikkuina
½ - 1 punainen chili hienonnettuna
400 g kirsikkatomaatteja
1 rkl sokeria
1 l vettä
1 tl korianterijauhetta
1 tl paprikajauhetta
½ tl jauhettua juustokuminaa
ripaus cayennepippuria
suolaa ja mustapippuria
1 paprika suikaleina
pätkä purjoa suikaleina
½ kiinankaali suikaloituna
n. 100g sulatejuustoa
tuoretta korianteria


Resepti

Kuullota sipulikuutioita kattilassa pienen öljytilkan kera. Lisää joukkoon valkosipuli, porkkanatikut ja chili. Jatka kuullottamista vielä hetki ja kaada päälle kirsikkatomaatit, sokeri ja vesi. Anna poreilla hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla öljyn kera ja lisää joukkoon mausteet. Jatka vielä hetki ruskistamista, niin mausteiden aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Lisää kiehuvan keittopohjan joukkoon fileesuikaleet, kiinankaali, paprika ja purjo.  Anna keiton kiehua 10 minuuttia ja sekoita joukkoon sulatejuusto. Tarkista vielä suolan riittävyys ja lisää joukkoon korianteri juuri ennen tarjoilua.

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia Ei lisättyä natriumglutamaattia