Hei!

Selainversiosi on vanhentunut. Ole hyvä ja lataa uudempi versio selaimesta.

Tortillakakku

Tortillakakku

Arvostele!

Suunnitelmissa voileipäkakku? Yllätä vieraat tällä kertaa eksoottisella kana-tortillakakulla! Tortillapaistoksen makoisa broileritäyte on tehty lime-korianterimaustetuista kananpojan fileesuikaleista.

Tämä Perinneruokaa prkl -blogin resepti syntyi yhteistyöstä Maku-lehden kanssa.

50 min

6 annosta

  • Uuniin

Valmistusaineet

2 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale lime-korianteri 300 g


Täyte:
1 rkl oliiviöljyä
1 sipuli
150 g maissia
1 tomaatti

Lisäksi:
4 kpl vehnätortilloita
100 g tuorejuustoa (mango)
200 g mozzarellajuustoa raasteena

Päälle:
1 tomaatti
1 avokado
½ dl korianteria silputtuna
4 rkl creme fraichea


Resepti

  1. Paista fileesuikaleet öljyssä ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli.

  2. Ota paistinpannu pois liedeltä ja lisää valutettu maissi ja kuutioitu tomaatti.

  3. Leikkaa 20 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan leivinpaperin pala pohjalle.

  4. Levitä neljän tortillan päälle tuorejuustoa ja laita yksi irtopohjavuokaan.

  5. Lusikoi kolmasosa täytteestä tortillan päälle ja lopuksi juustoraastetta. Toista kunnes kaikki täyte on käytetty. Päällimäiseksi jää tortilla, jonka päälle reilusti juustoraastetta.

  6. Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia kunnes pinta on kauniin värinen.

  7. Ota tortillakakku vuoasta hieman jäähtyneenä ja koristele tomaattikuutiolla, avokadolla, ranskankermalla ja korianterin lehdillä.

Nauti lämpimänä!

  • Ei lisättyä natriumglutamaattia

Reseptivinkkejä: